top of page

Bodrum Düğün Fotoğrafçısı

Güncelleme tarihi: 20 May 2021

Profesyonel bakış açısı ile yaptığımız fotoğraf ve video çekimleri ile biryandan doğal, biryandan da şık ve yaratıcı kareler ile herkesten farklı olursunuz.

Yaz mevsimi sımsıcak havasından dolayı sanırım hayatın her alanında ve herkese ilham olan mevsimlerdendir. Yaz aşkı diye bir şey vardır bir kere :)

Bodrum yaza ev sahipliği yapmak için yaratılmış adeta, yaz denilince akla ilk gelen yerlerin başında nede olsa değil mi. Belki de bu yüzden yeni aşkların ve tabi ki de yeni evli çiftlerin bal ayı için tercih ettikleri Bodrum, düğün fotoğrafçılığı konusunda çiftlere fotoğraf çekimi konusunda oldukça cömert davranır.



İster masmavi bir deniz kenarında, isterseniz de yemyeşil doğasında aşkınızı yansıtabileceğiniz birbirinden doğal pozlar çekilebilirsiniz. Bodrum düğün fotoğrafçısı olarak en doğal anlarınızı en şık şekilde fotoğraflayarak herkesten farklı olmanız için çalışıyoruz.



Bilgi almak için: 0534 205 91 28 numaralı telefondan veya gulsun.289kd@hotmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. Bodrum-Muğla

Bizi takip etmek isterseniz;

https://vimeo.com/ Arslan Production

https://www.youtube.com/ Arslan Production


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page