top of page

Düğün aileleri bir araya getiren bir ritüeldir.

Güncelleme tarihi: 20 May 2021

Düğün aileleri bir araya getiren bir ritüeldir. Düğün gününü eğlenerek, rahat ve davetlilerle iletişim kurarak geçirmek önemlidir.


Bence olması gerektiği gibi artık çiftler biraz daha bu günün kendilerine ait olduğunun farkına varıp ona göre hareket etmeye başladılar. Bu durum herkes için daha keyifli bir hale geldi tabii ki .

Organizasyon şirketi ile çalışmayan düğün sahipleri her şeyi kuralına göre yapmaya çalışmaktan, misafirlere ev sahipliği yapıyor olmanın verdiği sorumluluğun öncelikli olmasından belki de hiç eğlenmiyormuş gibi geliyor bana. Çiftler de onların aileleri de sürekli her şey yolundamıyı düşünüyorlar sanki.


Event şirketlerinin profesyonelliğine ve vizyonlarına güvenen düğün sahipleri ise en az davetliler kadar rahat atlatıyorlar bu özel günü. Düğün sahiplerinin stresten uzak ve rahat olmaları biz fotoğrafçılar için de tabiî ki çok önemli. Çekimler sırasında organizasyonu aklına bile getirmeyen çiftleri fotoğraflarken yüzlerinde sadece o anın heyecanını görmek ve fotoğraflamak çok önemli. Rahat ve eğlenceli geçen bir çekimin ardından çiftler organizasyon şirketinin onlar için planladığı program sayesinde dinlenebiliyor ve düğün gününü eğlenmekten başka hiçbir şey düşünmeden geçirebiliyorlar.


Eskiden düğünlere rehberlik etmesi için yengeler olurmuş (aileye son katılan gelin). Gelin ve damadın ne yapacaklarını, nerede duracaklarını ve ne zaman dans edeceklerini falan söylermiş :) bir nevi organizatör oluyormuş kendisi.

Çok şükür artık profesyoneller var da hem yengeler rahat hem herkes :)






Bodrum Lansman, Event-Organizasyon Çekimleri Arslan Production





Bodrum Fotoğrafçısı




Bodrum Wedding Photographer Gülsün Arslan










Arslan Production ailesi olarak; Mutluluğunuza katkıda bulunmak, en güzel anlarınızı unutulmaz anılara dönüştürmenize yardım etmek isteriz. Rezervasyon yaptırmak veya daha fazla bilgi almak için: 0534 205 91 28 numaralı telefondan veya gulsun.289kd@hotmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. Bodrum-Muğla Bizi takip etmek isterseniz; https://www.instagram.com/arslanproduction_wedding_baby/?hl=tr https://www.facebook.com/Bodrumdafotograf/?ref=bookmarks https://vimeo.com/ Arslan Production https://www.youtube.com/ Arslan Production

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page