top of page

Bodrum Tekne-Yat Fotoğrafçılığı

Güncelleme tarihi: 30 Ara 2020

Bodrum Profesyonel Tekne fotoğrafçılığı


Bodrum'da profesyonel tekne fotoğrafçılığı, tanıtım filmleri ve drone çekimleri ile bir çok acenta ve yat firmasına hizmet veren Arslan Production işletmemiz yat şirketlerinin müşterilerine sunduğu konforu ve birbirinden ayrıcalıklı hizmetleri en doğru şekilde müşterilerine aktarabilmelerine aracı olmaktadir.

Tekne: Queen Of Salmakis Fotoğrafçı: Gülsün Arslan


Tekne turizmi Bodrum'a yaz geldiğinde yapılacak en iyi aktivitelerin birinci sırasında yer alıyor.

Tatilciler hem rahat hemde konfor sunan tekneleri tercih ederken eğlenceli aktiviteleri barındırıyor olmasına da dikkat ediyor. Genelde tekne turu hizmetleri veren ecentalardan bulunan lüks sınıfında yer alan bu tekneler aynı zamanda Bodrum'daki Salmakis Yatçılık gibi yat firmalarından rezervansyon yaptırılarak da bulunabiliyor. Aylar öncesinden ayarlamalarını yapmanız gerken teknelerin fiziksel özelliklerini ise ecenta yada direkt yat firmalarının sitelerindeki fotoğraflara bakarak anlamak mümkün. Tekne kiralama ecantalarının da kiraladıkları teknelerin fotoğraf galerilerini güncel tutmaları misafirlerinin neyle karışlaşacaklarını bilmeleri ve müşteri memnuniyeti için oldukça önemli.

2019 yılında salmakis yatçılık tarafında içmeler tersanelerinde yapılan 40 mt. boyundaki Queen Of Salmakis...


*Profesyonel fotoğraf çekimleri ve tanıtım filmleri ile kakiplerinizden bir adım önde olun!




Bilgi almak için: 0534 205 91 28 numaralı telefondan veya gulsun.289kd@hotmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. Bodrum-Muğla

Bizi takip etmek isterseniz;

https://vimeo.com/ Arslan Production

https://www.youtube.com/ Arslan Production

Salmakis yatçılık detaylı bilgi: http://tr.salmakisyachting.com/





Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page