top of page

Bodrum Drone/İHA Çekimi

Güncelleme tarihi: 30 Ara 2020



Drone yani İnsansız Hava Aracı (İHA) ile Havadan Çekim Hizmetleri sunan Arslan Production, sizin için özgün ve heyecan verici içerikler hazırlayabilir. Drone çekimi, markaların, kurumların tanıtım videolarına dikkat çekici, özgün ve heyecan verici içerikler oluşturulması amacıyla, profesyonel kamera ve ekipmanlarla havadan gerçekleştirilen çekimler olarak tanımlanabilir. Drone’ların havadan çekim yaparken sağladığı avantajlarla etkileyici tanıtım videoları ortaya çıkarılmaktadır. Arzu edildiği takdirde, havadan fotoğraf çekimi de gerçekleştirilebilir.

Bodrum’da Drone Farkı!

Bodrum enfes koyları, eşsiz güzellikteki doğası ile birçok kişi ve kurumsal firma tarafından tercih edilen bir yer olarak yerini korumaktadır. Eğer sizde Bodrum’da profesyonel video çekimi veya fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyorsanız, Arslan Production olarak yılların birikimi ve deneyimi ile hizmetinizdeyiz. İnternet aramalarında Bodrum Fotoğrafçı yada Bodrum Drone çekimi yapanlar kelimelerini aratarak bizleri bulan yüzlerce müşterimiz bulunmaktadır. Bizleri tanıdığınızda, sadece Bodrum’da fotoğraf çekimi yapan bir firma olmadığımızı, kurumsal kimliğinizi ve markanızı en etkin şekilde tanıtabilecek ve Bodrum’un en güzel mekanlarını ve yerlerini bilen ve markanız ile bu güzellikleri birleştirebilen, profesyonel bir yapım şirketi olduğumuzu göreceksiniz. Aradığınız bir Bodrum fotoğrafçısından daha fazlası ise, Arslan Production olarak Bodrum’da hizmetinizdeyiz.

Neden Biz?

Profesyonel Drone Çekimi Hizmeti sunan Arslan Production, profesyonel kadrosu ve gelişmiş prodüksiyon imkânlarıyla, hayal ettiğiniz videoyu sizin için hazırlayabiliriz. Marka tanıtımı amacıyla Drone çekimi yaptığımız projelerde; talep ettiğiniz içeriğe uygun olarak video çekimi ve fotoğraf çekimi yapıyoruz. Arslan Production tarafından birçok marka adına Drone Çekimi gerçekleştirilmiştir. Talep edildiği takdirde önceki çalışmalarımızdan örnekler sunabiliriz.

Müşteri talepleri doğrultusunda, marka konseptine paralel olarak, gerekli planlama organizasyon yapılmaktadır. Ekibimiz tarafından oluşturulan plan, müşteri onayından geçtikten sonra çekim aşamasına geçilmektedir. Hazırlanmış olan projenin içeriğine göre, ileri teknoloji ürünü cihazlar kullanılarak drone çekimi gerçekleştirilmektedir. Ekibimiz diğer alanlarda olduğu gibi drone video çekimininde de en doğru stratejilerle, en kaliteli içeriği sizler için hazırlamayı amaç edindi ve bu amaç doğrultusunda, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, sizler için harika videolar ve fotoğraf çekimleri gerçekleştirmeye devam ediyor...

Drone Çekimi Farkı Nedir?

Drone ile havadan yapılan çekimlerde, yerden gerçekleştirilen çekimlerde elde edilemeyecek farklı açılar ve kadrajlarla estetik görüntüler elde etmek mümkündür. Drone Çekimi, yansıtmak istediğiniz etkinliğin veya bir yapının farklı açılarından, daha önce hiç fark edilmeyen birçok ayrıntısını sergilemenize olanak sağlamaktadır. Havadan yapılan çekimler sayesinde, izleyenlerin gözlerini ayıramayacağı ve ayrıntıların merakla izleneceği etkileyici sunumlar hazırlanabilmektedir. İnanın bu çekimler projelerinize oldukça büyük farklar katacaktır.

Klasik olarak hazırlanmış standart görüntüler, kısacası yerden elde edilen alışıla gelmiş görüntüler ve Drone ile gerçekleştirilen görüntüler arasında ciddi farklar bulunmaktadır. Projelerinize havadan gerçekleştirilmiş çekimlerle farklılık katmanız, zorlu rekabet ortamında, rakiplerinizden bir adım daha önde olmanıza neden olacaktır. Havadan fotoğraf çekimi veya video çekimi ile, siz de daha fark edilebilir olabilirsiniz. Profesyonel Drone Çekimi ekibimizin deneyimlerinden siz de yararlanmak isterseniz, iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page